Що робиться зі світлом у Харківській області після обстрілів

У Харківській області тривають роботи з відновлення електропостачання

Фахівці "Харківобленерго" продовжують відновлювати електропостачання після обстрілів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ “Харківобленерго”.

У компанії розповіли, що 30 грудня внаслідок обстрілу Вовчанська була пошкоджена місцева підстанція. Без світла залишилися 11 тисяч споживачів у 20-ти населених пунктах громади. Вже 31 грудня спеціалістам вдалося відновити електропостачання 8 тисячам абонентів. Тривають роботи із заживлення ще 3010 споживачів у Вільчі та Графському. 

Також через обстріли знеструмлено 1647 точок обліку в Дергачівській громаді (с. Козача Лопань). Фахівці обленерго працюють над відновленням електропостачання.

В Міненерго повідомили, що через обстріли у Харківській області було знеструмлено 11 281 споживача. На ранок заживили 6624 абоненти. Всього в області без світла 20 612 споживачів. Тривають відновлювальні роботи.

А тим часом в “Укренерго” повідомили, що через бойові дії та з інших причин без світла залишається 460 населених пунктів. “Через обстріли є нові пошкодження в мережах обленерго в Харківській та Херсонській областях”, - йдеться у повідомленні. 

Загалом на ранок знеструмлено через негоду 52 населені пункти. З них залишається знеструмленими понад добу 2 населені пункти  – в Харківській області, 13 населені пункти – в Донецькій області. За добу додались знеструмлення в Дніпропетровській – 2 населені пункти, в Сумській – 3 населені пункти, в Донецькій області – 32 населені пункти.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що сьогодні Харків потрапив під черговий ворожий обстріл. “Харків під масованим ракетним ударом. Дуже небезпечно зараз перебувати поза укриттям”, - наголосив Ігор Терехов. Місцеві Телеграм-канали повідомляють, що попередньо було попадання в житловий будинок.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися