Де на Харківщині завтра видаватимуть продуктові набори

Продуктову допомогу видаватимуть у Борівській та Богодухівській громадах

У Борівській селищній раді повідомили про організацію видачі продуктової допомоги, повідомляють "Коментарі. Харків".

У селищній раді зазначили, що завтра, 9 січня 2024 року, біля ФОКу,  здійснюватиметься видача гуманітарної допомоги мешканцям смт Борова за наступним графіком:

  • 10:20 - вул. Залізнична; вул. Весняна.

  • 10:45 - вул. Паркова; вул. Харківська.

“Допомогу на домогосподарство отримує один представник від родини на усіх членів сім'ї за наявності оригіналів документів кожного з них”, - уточнили у селищній раді.

Також наголосили, що до початку видачі допомоги відповідальним особам вулиці/багатоквартирних будинків необхідно надати поіменні списки мешканців.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Богодухівській громаді завтра розпочнуть видавати продуктову допомогу.

З вівторка 9 січня до суботи 13 січня  2024 року з 8:00 до 15:00 у Богодухівському ліцеї №3 Богодухівською міською радою буде організовано видачу гуманітарної допомоги БО "Мережа 100 життя м. Харків" від Всесвітньої продовольчої програми ООН наступним категоріям населення: 

  • особам 65 і старших років,

  • особам з інвалідністю усіх груп,

  • багатодітним родинам, 

  • малозабезпеченим родинам (з оформленим статусом). 

У міській раді уточнили, що на місці буде працювати дореєстрація осіб, яких немає у списках вищезазначених категорій. “Зверніть увагу, що у січні довидачі не буде, дореєстровані особи отримають право на допомогу у наступних місяцях", - уточнили у міськраді.  Детальніше з графіком видачі продуктової допомоги можна ознайомитися за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися