НБУ витратить на приміщення в Харкові майже 900 тис. грн: подробиці

У Харкові відремонтують будівлю НБУ

Національний банк України оголосив тендер на поточний ремонт будівлі банку за адресою: м. Харків, майдан Театральний, 1. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на сайті Prozorro.

Очікувана вартість предмета закупівлі: 872,8 тис. грн. 

Тендер проведуть 25 січня 2024 року.

Відповідно до умов тендеру, ремонтні роботи повинні закінчитися до 31 грудня 2024 року. 

Серед запланованих робіт, вказаних в тендерному завданні, мають бути проведені наступні:

  • шпаклювання стін фасадів,

  • високоякісне штукатурення,

  • скління металевих рам,

  • розбирання покриттів покрівлі з листової сталі,

  • фарбування раніше пофарбованих стін всередині будівлі.

"Коментарі. Харків" раніше повідомляли, що Національний Технічний Університет "Харківський Політехнічний Інститут" оголосив тендер на розробку проєктно-кошторисної документації (робочого проєкту) на капітальний ремонт (термомодернізації) навчального корпусу У-2 НТУ “ХПІ” літ. “Б-7” за адресою: м. Харків, вул. Кирпичова, 2.

Аукціон проведуть 31 січня 2024 року. Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг до 31 жовтня 2024 року. Очікувана вартість предмета закупівлі 3 900 000 грн.

Минулого року НТУ "ХПІ" також проводив аналогічний тендер на розробку проєктно-кошторисної документації для іншого свого корпусу У-1 НТУ “ХПІ” літ. "В-14". Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг до 30 вересня 2024 року. Очікувана вартість предмета закупівлі була 5 000 000 грн. Тоді тендер виграло ДП “НДПІ містобудування” запропонувавши за розробку документації 4 040 000 грн.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися