На що витратили понад мільйон гривень в громаді на Харківщині

У військових є постійна потреба в технічному обслуговуванні автівок

У Дергачівській міській раді повідомили про передачу чергового пакету допомоги захисникам на 1,1 млн грн, пишуть "Коментарі. Харків". 

“На запит 225-го окремого штурмового батальйону територіальної оборони за програмою підтримки Збройних сил України з бюджету Дергачівської громади було придбано:

  • 30 універсальних шин для вантажівок;

  • 24 акумулятори ємністю 180А/год і 100А/год;

  • двостійковий автомобільний підйомник 4 т з верхньою синхронізацією;

  • пневмогідравлічний прес 40 т;

  • трансмісійну гідравлічну стійку 0,5 т;

  • набори інструментів для ремонту авто, пневматичні домкрати, поршневий компресор, пневмогайковерти, багато іншого обладнання для технічного обслуговування автомобілів, а також 200 ящиків офісного паперу і набори канцелярії.

Загальна сума цього пакету допомоги склала 1 127 344 грн”, - йдеться у повідомленні Дергачівської міської ради. 

Там зазначили, що бійці 225-го батальйону воюють у дуже важких умовах, через що є постійна потреба в технічному обслуговуванні автівок. Надане обладнання підсилить спроможності військового підрозділу у ремонті автомобілів, допоможе замінити зношені та пошкоджені комплектуючі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що завтра, 24 січня з 9:00 до 12:00 години у смт Старий Салтів по вул. Перемоги 34 (на подвір’ї ліцею) планується видача напоїв компанії Coca-Cola.

Видача буде здійснюватися для мешканців, які зареєстровані та на даний час проживають в смт Старий Салтів. Для отримання при собі мати оригінали документів, що підтверджують особу.

Детальніше про умови отримання допомоги читайте за посиланням





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися