У Харківській області приймають заяви на грошову допомогу

Грошова допомога надається на придбання твердого палива

У Зміївській міській раді нагадали, жителям громади про можливість отримання матеріальної допомоги з місцевого бюджету на придбання твердого палива в розмірі 12 000 грн. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Зміївської міської ради. 

До категорій громадян, які можуть отримати одноразову адресну допомогу на придбання твердого палива належать:

  • особи з інвалідністю першої групи;

  • сім'ї у яких є діти з інвалідністю;

  • багатодітні сім'ї,

  • військовослужбовці, які беруть безпосередню участь у бойових діях, або забезпеченні здійснення заходів з національної безпеки та оборони, відсічі, стримування збройної агресії рф проти України,

  • сім'ї загиблих/померлих військовослужбовців, які загинули/померли під час захисту безпеки населення та інтересів держави у зв'язку військової агресії рф проти України та брали безпосередню участь у бойових діях, або забезпеченні здійснення заходів з національної безпеки й оборони, відсічі та стримуванні збройної агресії,

  • сім’ї з дітьми, які перебувають в складних життєвих обставинах (при наявності клопотання служби у справах дітей Зміївської міської ради).

“Одноразова адресна грошова допомога на придбання твердого палива надається за умови, що житлове приміщення має лише пічне опалення і не забезпечене жодним з альтернативних джерел опалення (електро-, тепло- або газопостачанням)”, - наголосили у міській раді.

Заяви на отримання матеріальної допомоги приймають у приміщенні Зміївської міської ради кабінет №6.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, якою буде погода у Харкові та області у лютому




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися