Що відбувається у Харкові після обстрілу 23 січня

Через обстріл 23 січня було пошкоджено 226 житлових будинків у Київському, Холодногірському та Салтівському районах

У місті Харкові закрили контури всіх будинків, які були пошкоджені внаслідок ракетних атак 23 січня. Про це сьогодні, 30 січня, в ефірі національного телемарафону повідомив міський голова Ігор Терехов, пишуть "Коментарі. Харків".

За його словами, протягом доби після обстрілів профільним службам вдалося відновити тепло- та водопостачання в будинках харків'ян.

“Сьогодні без енергопостачання стоять три п'ятиповерхові будинки. Фахівці “Харківобленерго” працюють над відновленням системи. Зокрема, там вже є нова трансформаторна підстанція, бо попередня була знищена внаслідок обстрілу. Також ми закрили всі контури. Далі працюватимемо над встановленням вибитих вікон”, - повідомив мер.

У Харківській міській раді нагадали, що через обстріл 23 січня було пошкоджено 226 житлових будинків у Київському, Холодногірському та Салтівському районах. Загалом було вибито понад 5,5 тис. вікон. Крім того, руйнувань зазнали 28 нежитлових будівель. Там налічується понад 1,2 тис. вибитих вікон.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Київському районі Харкова спеціалісти "Харківобленерго" відновили електропостачання після ракетного обстрілу 23 січня.  В АТ “Харківобленерго” повідомили, що на місці було встановлено нову КТП. Це дало змогу подати напругу на щитові семи знеструмлених багатоквартирних будинків по вул. Академіка Проскури. 

Однак деякі будинки поки залишаються без світла. “Ще в трьох багатоповерхівках внаслідок пошкодження внутрішньобудинкових мереж відсутні умови для підключення електропостачання”, - йдеться в повідомленні компанії.

А мешканці Харкова звернулися по допомогу




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися