У Харкові наступного тижня масово вимкнуть воду для профілактики - які райони будуть без води

Водоканал готується до експлуатації водопостачального обладнання у новому сезоні

У КП "Харківводоканал" попередили мешканців міста про проведення профілактичних робіт на водопостачальних мережах. Протягом двох днів від подачі води відключать цілі райони. Про плани комунальної установи щодо ремонту розповіли у пресслужбі харківського водоканалу.

Комунальники починають підготовку водопровідного обладнання до осінньо-зимового періоду, для цього буде проведений планово-попереджувальний ремонт на устаткуванні водопостачальних мереж. Через це необхідно провести відключення подачу воду у місцях проведення робіт.

У пресслужбі установи розповіли, що води не буде з 8:00 середи 26 травня по 12:00 четверга 27 травня:

у частині Новобаварського району, обмеженої:

вул. Полтавський Шлях, залізничним полотном, вул. Виконкомівською, вул. Баварською, пров. Миколи Алексіна, пр. Любові Малої, пров. Ржевським, Профспілковим бульваром, вул. Грушевського, Григорівським шосе, залізничним полотном до вул. Полтавський Шлях;

у частини Холодногірського району, обмеженої:

вул. Полтавський Шлях, територією заводу "Хартпластмасс", вул. Золочівської, вул. Башкирською, вул. Ігоря Муратова, проїздом Табірним, Окружною дорогою, залізничним полотном до вул. Полтавський Шлях.

Точний перелік адрес пресслужба водоканалу опублікувала в окремому документі. В установі також вибачилися перед місцевими жителями за тимчасові незручності.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що у деяких будинках через ремонтні роботи на внутрішньобудинковому обладнанні відключили на два дні воду. Графік відключень був узгоджений заздалегідь.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися