У Харківській області сотні педагогів втратили роботу: Не захотіли вакцинуватися

На Харківщині відсторонили від роботи невакцинованих освітян

У Харківській області на 15 листопада від роботи усунули 1229 працівників освіти, які не захотіли робити щеплення від коронавірусу. Про це розповів директор департаменту охорони здоров'я України Максим Хаустов.

За словами чиновника, повний курс вакцинації пройшли 60% працівників, а 93% зробили щонайменше одну дозу. При цьому від роботи усунули 103 працівники закладів загальної середньої освіти, 37 – дошкільної, 33 – професійно-технічної, 64 – професійної вищої, 992 – вищої.

Контекст :

 У Харківській області на 15 листопада коронавірус виявили у 829 мешканців. За добу від COVID-19 померло 25 людей. В області COVID-19 діагностували вже 227 198 осіб у сумі. У регіоні за весь період пандемії померло 5079 хворих. Одужало від коронавірусу 186 078 людей. Зараз під наглядом медиків перебуває 36 041 пацієнт.

 Завідувач лабораторії імунореабілітації Харківського інституту імунології та мікробіології Андрій Волянський заявив, що пандемія закінчиться вже до нового року, однак у світі ще довго "тлітимуть" численні осередки пандемії. Відповідний пост він опублікував у своєму Facebook.

 На Харківщині з лютого 2021 року штабом з ліквідації наслідків коронавірусу керував Олександр Скакун, проте тепер він виконує обов'язки голови ХОДА. Новим керівником штабу став заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Михайло Черняк.

 Навчальний рік у харківських освітніх закладах триватиме до червня через тритижневі канікули восени. Про це повідомила директор Департаменту освіти міста Ольга Деменко. Вона зазначила, що у Департаменті вирішили продовжити осінні канікули до 5 листопада, щоб уже з понеділка, 8 листопада, школярі продовжили навчатися в очному режимі.



Stan

17 листопада 2021, 11:50

Вау... В якому учбовому закладі Харкова викладала, позбавлена роботи, Камерон Діас?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися