Чоловік з татуюванням на обличчі "Кернес живий" знову став зіркою соцмереж у Харкові (відео)

Хлопець записав власну версію передачі "В світі тварин" на ХТЗ, дійові особи - пияки, повії та наркомани

Молодий чоловік Євген з Харкова, який став популярним завдяки тому, що зробив собі татуювання "Кернес Жив" просто на обличчі, знову став героєм харківський соцмереж. Цього разу він записав відео-ролик у районі ХТЗ під назвою "У світі тварин". Відео з'явилося в Telegram-каналі цього району міста.

У відео Євген пародіює відомого ведучого оригінальної передачі "У світі тварин" Миколу Дроздова, і розповідає про "представників місцевої фауни" на ХТЗ. Щоправда, головними дійовими особами у його передачі є не тварини, а "алкаші" та "самочки".

Чоловік спробував продемонструвати безвихідь місцевого населення та кількість безхатьків, пияк та шукачів наркотиків та повій в окремо взятому районі. Він підходив до перехожих і пропонував їм прокоментувати ставлення до так званого "бояришнику". Більшість людей мають абсолютно спокійну реакцію на смертельні пляшечки, та пропонують віддати їх пиякам, яких поблизу повно. До речі, в місцевій аптеці Євген зміг придбати такі пляшечки вільно.

Охоче погодився знятися у ролику Євгена і один з перехожих в парку, який перебував у стані сильного похмілля, йому автори ролика запропонували випити пива, що він з радістю і зробив, випивши одразу цілу півлітрову склянку.

Потрапили в об'єктив і шукачі закладок у найближчому проліску, а також, за словами автора відео, жінки зі зниженою соціальною відповідальністю на зупинці.

Автор відео Євген став відомим, коли після смерті мера Харкова Геннадія Кернеса зробив собі татуювання над однією з бровей за написом "Кернес жив", сам він переїхав у Харків з Луганщини і свого кумира вживу не бачив, але пояснив своє татуювання тим, що Кернес йому наснився.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали що перед смертю харківського голови, його оголосили в розшук як "зниклого без вісті".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися