Вакцинований харківський мільйонер перехворів на "Омікрон" (ДУМКА)

Відомий харківський бізнесмен перехворів на коронавірус

Харківський бізнесмен Юрій Сапронов у січні перехворів на штам коронавірусу "Омікрон". Своєю думкою про вакцинацію та хворобу Юрій поділився на своїй сторінці у Facebook.

"У березні 2021 року я зробив CoronaVac, сумлінно дотримувався масочного режиму та соціальної дистанції, контролював кількість антитіл. У серпні їх було вже дуже мало і я зробив Pfizer. У січні таки "зловив" "Омікрон". Але рівно п'ять діб хворів. На шосту добу й експрес-тест, і ПЛР був негативний: у ці п'ять діб жодного разу не було температури навіть 37,0, жодного разу не було сатурації нижче 95,0, трохи підсів голос і трохи дерло у горлі (навіть не кашель). Хіба що о 9-й ранку був стан втоми, ніби вже 9 вечора. Ці 5 діб пив багато води (3 л), 5 г вітамін С, 100 мг Zn, 5000 од. D3 з К2, Mg- B6 добу здав аналіз крові D-димер, С-реактивний білок, інтерлейкен 6 і прокальцитонін. ВСЕ у нормі. Мій висновок — вакцинація ТОЧНО допомогла легко перенести "Омікрон", тим більше у мої 58 років із "букетом" поганих старих болячок типу гіпертонії та діабету. Зробіть вакцину від гріха", - написав Юрій.

Контекст:

У Харківській області на 6 лютого коронавірус виявили у 1897 мешканців. За добу від COVID-19 померло 10 людей. В області COVID-19 діагностували вже 277 593 людей. У регіоні за весь період пандемії помер 6641 хворий. Одужало від коронавірусу 239 955 людей. Наразі під наглядом медиків перебуває 309 997 пацієнтів.

Наприкінці січня 2022 року заступник харківського міського голови з питань охорони здоров'я Світлана Горбунова-Рубан повідомила, що у Харкові й області добігають кінця запаси вакцини CoronaVac. Нею можна було зробити лише друге щеплення. Разом із тим було повідомлено, що місто й область найближчим часом отримають нові партії вакцини.



Джерело: https://www.facebook.com/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися