"Вакциновані бустером масово вмирають", - відомий лікар

Волянський проаналізував статистичні дані щодо коронавірусу від британців

Завідувач лабораторії імунореабілітації Харківського інституту імунології та мікробіології Андрій Волянський проаналізував новий звіт UK Health security agency. Відповідний пост лікар опублікував на своїй сторінці у Facebook.

"На першій діаграмі охоплення вакцинацією бустером у різних вікових групах. У країні загалом третьою дозою щеплено 56,5% населення. На другій діаграмі – ефективність захисту проти симптоматичного захворювання. Вона низька. Відповідно, захист проти інфікування ще нижчий. На третій діаграмі ефективність захисту проти госпіталізації. ВОНА ВИСОКА! Але найважливіше. Таблиця (4-й рисунок). Вакциновані бустером МАСОВО вмирають! 3300 смертей протягом 3-х тижнів, тому вакциновані бустером похилого віку ПОВИННІ берегти себе від інфікування. Попередня смертність у нещеплених людей 80+ близько 30%, у щеплених бустером 80+ у чотири рази менша - 7,5%", - написав лікар.

Контекст:

 У Харківській області на 17 лютого коронавірус виявили у 1781 жителя. За добу від COVID-19 померло 15 людей. У регіоні COVID-19 діагностували вже 297 317 осіб. У регіоні за весь період пандемії померло 6775 хворих. Одужало від коронавірусу 250 443 особи. Наразі під наглядом медиків перебуває 40 099 пацієнтів.

 Нагадаємо, відомі волонтери, музиканти та промисловці Харківської області знялися у відеороликах, які підготувало МОЗ спільно з Червоним Хрестом. Раніше з'явилося звернення від волонтерки Наталії ПоповоїДівчина заявила, що вона вакцинувалася, і закликала людей наслідувати її приклад.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися