Яка ситуація з коронавірусом у Харківській області на 20 лютого

На Харківщині за добу від коронавірусу померло 14 людей

У Харківській області на 20 лютого коронавірус виявили у 1398 мешканців. За добу від COVID-19 померло 14 людей. Всю статистику регіону опублікували у Харківському обласному лабораторному центрі Міністерства охорони здоров'я України.

В області COVID-19 діагностували вже 302 611 осіб. У регіоні за весь період пандемії померло 6816 хворих. Одужало від коронавірусу 254 909 людей. Наразі під наглядом медиків перебуває 40 886 пацієнтів.

У Харківському районі COVID-19 за добу виявили у 809 осіб (у самому Харкові – у 710), у Чугуївському – у 116, у Куп'янському – у 78, в Ізюмському – у 137, у Лозівському – у 137, у Красноградському – у 48, у Богодухівському – у 73

-Is-FqzZ3bmG2JYYsNpPqEKOw.png

Контекст:

⬤ Навчальний рік у харківських освітніх закладах триватиме до червня через тритижневі канікули восени. Про це повідомила директор Департаменту освіти міста Ольга Деменко. Вона зазначила, що у департаменті вирішили продовжити осінні канікули до 5 листопада, аби вже з понеділка, 8 листопада, школярі продовжили навчатися в очному режимі.

 Лікар із Харкова Андрій Волянський вважає, що у 2022 році додана смертність має змінитися компенсацією (зменшенням кількості летальних наслідків у порівнянні з допандемічним періодом). Тобто, поточний рік буде не таким трагічним як минулий.

 Нагадаємо, відомі волонтери, музиканти та промисловці Харківської області знялися у відеороликах, які підготувало МОЗ спільно з Червоним Хрестом. Раніше з'явилося звернення від волонтерки Наталії ПоповоїДівчина заявила, що вона вакцинувалася, та закликала людей наслідувати її приклад.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися