Яка ситуація з коронавірусом у Харківській області на 14 травня

На Харківщині за добу від коронавірусу офіційно померла 1 людина

На Харківщині на 14 травня коронавірус офіційно виявили у 8 мешканців. За добу від COVID-19 померла 1 особа. Всю статистику регіону опублікували у Харківському обласному лабораторному центрі Міністерства охорони здоров'я України.

В області COVID-19 діагностували вже 307 236 осіб. У регіоні за весь період пандемії померло 7042 хворих. Одужало від коронавірусу 286 330 людей. Зараз під наглядом медиків перебуває 13 864 пацієнти.

У Харківському районі COVID-19 за добу виявили тільки у Харкові у 6 осіб, у Чугуївському – у 0, у Куп'янському – у 0, в Ізюмському – у 0, у Лозівському – у 2, у Красноградському – у 0, у Богодухівському – у 0.

F7EDnauilvVOedOYJwXuk_P7-.png

Нагадаємо, до України 24 лютого вторглися війська РФ. Ворог близько 4 години ранку завдав ракетних ударів по всій країні. При цьому в Росії відмовляються називати таке вторгнення війною, а м'яко заявляють, що це така собі "спецоперація" для порятунку "російського світу". Уряд РФ вже заборонив власним громадянам виступати проти війни й запевняє, що їхні війська не бомблять мирні міста, а якщо й бомблять, то виключно з вини української армії. Багато відомих росіян висловилися і висловлюються проти війни й за це на батьківщині їх постійно називають "зрадниками".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися