Які аптеки працюють у Харкові: список

Аптечні мережі працюють у всіх районах Харкова

У Харкові відновили свою роботу близько 70% аптек, які працювали до початку повномасштабної війни. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У Департаменті адміністративних послуг та споживчого ринку розповіли, що аптеки відновили свою діяльність у всіх районах містах і забезпечують потреби містян у ліках, медичних виробах та санітарно-гігієнічних товарах. Також в аптечних мережах можна придбати дитяче харчування та воду, аксесуари для годування та купання немовлят, товари для догляду тощо.

Станом на 8 листопада повністю або частково відновили роботу наступні мережі аптек: 

  • “9-1-1”,

  • “Аптека оптових цін”,

  • “АНЦ”,

  • “Славутич”,

  • КП “Муніципальна аптека” та ін.

Аптечні мережі на своїх офіційних ресурсах інформують споживачів про свою роботу, а також повідомляють про наявний асортимент товарів, контакти та графіки роботи об'єктів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, в аптеках та торгових мережах Харкова наявний достатній асортимент дитячого харчування.

“У продажу є продукція вітчизняного (“Чудо чадо”, “Малятко”, “Карапуз” тощо) та закордонного (Hipp, Nestle, Milupa тощо) виробництва. Харків’яни можуть придбати дитячі молочні суміші, каші, а також овочеві, фруктові та м’ясні пюре, воду, печиво, соки та напої”, - розповіли у міській раді.   В аптеках та відділах дитячого харчування супермаркетів дитячі суміші українських виробників  коштують від 90 до 110 грн (350 г), імпортні - від 300 грн (300 г) до 600 грн (800 г).

Вартість овочевих та фруктових пюре варіюється від 20 грн/180 г (вітчизняні) до 60 грн/125 г (імпортні), на м’ясні та м'ясо-овочеві - від 30 грн/125 г (українського виробництва) до 109 грн/190 г (закордонного виробництва).  Ціни на дитячі каші у середньому становить від 50 до 180 грн (200 г), фруктові соки - від 12 до 29 грн (200 мл).



Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися