В одній з деокупованих громад Харківщини лікарі безплатно проведуть прийом (ГРАФІК)

Огляд, консультації та призначення лікування здійснюватимуться безплатно

У Боровій на наступному тижні працюватимуть мобільні бригади лікарів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Борівської селищної ради. 

З 28 листопада по 2 грудня у населеному пункті працюватиме лікар-педіатр та акушерсько-гінекологічна бригада лікарів. 

Прийом пацієнтів відбуватиметься у пересувному медичному відділенні біля Фізкультурно-оздоровчого комплексу.

Початок прийому у лікарів 28 листопада запланований на 11:00, можливі відхилення через ситуацію в дорозі. В інші дні лікарі планують приймати пацієнтів з 09:00. 

А 30 листопада та 1 грудня в приміщенні Борівської музичної школи вестимуть прийом лікарі: невропатолог, кардіолог, окуліст, травматолог. 

Прийом містян планують розпочати з 10:00 (можливі незначні відхилення в часі у зв‘язку з ситуацією в дорозі).

Пацієнтів прийматимуть в порядку живої черги. Попередній запис не потрібен. Огляд, консультації та призначення лікування здійснюватимуться безплатно.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що лікарі розповіли про ситуацію на деокупованій Харківщині. У деокупованій Балаклії почала працювати мобільна акушерсько-гінекологічна амбулаторія. За два дні діяльності медичного закладу в Балаклії до лікарів звернулися понад 30 місцевих жительок.

До повномасштабного вторгнення Росії на територію України у пологовому відділенні Балаклійської Центральної районної лікарні на рік приймали близько 400 породіль. Зараз, через значні руйнування, медична установа не працює. Заступниця директора Департаменту охорони здоров’я ХОВА Жанна Овчарова розповіла, що люди повертаються у місто. Тож питання огляду жінок та дітей у місті надзвичайно складне та потребує термінового вирішення.



Джерело: https://t.me/borova_gromada
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися