У лікарні на Харківщині тимчасово збільшили кількість лікарів: подробиці

Звернутися до фахівців можна до 27 січня 2023 року

До КНП “ЦМЛ Піщанської Богоматері” завітали лікарі кардіолог-терапевт та психіатр. Спеціалісти надаватимуть консультації до 27 січня 2023 року. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Ізюмської міської ради.

В адміністрації лікарні розповіли, що з метою надання кваліфікованої медичної допомоги населенню відкрили прийом вказаних фахівців.

Так, у лікарні прийом проводять наступні спеціалісти:

  • Христофорова Тетяна Михайлівна ДУ “Інститут геронтології ім. Д.Ф. Чеботарьова” НАМН України м. Київ — лікар терапевт-кардіолог

  • Івко Віталій Русланович ОКНП “Черновецький обласний центр екстреної  медичної допомоги та медицини катастроф” – лікар психіатр.

Щоб отримати консультації та лікування у даних спеціалістів, потрібно звертатися до приймального відділення КНП “ЦМЛ Піщанської Богоматері”. Адреса лікарні: м. Ізюм, вул. Залікарняна 5/4.

При собі потрібно мати: документи, що посвідчують особу, медичні висновки, довідки, результати обстежень та інші медичні документи.

Спеціалісти проводять прийом з понеділка по п’ятницю включно, час прийому - 9.00-14.00. Звернутися до фахівців можна до 27 січня 2023 року.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що з 23 по 28 січня у населених пунктах Печенізької громади будуть проводити прийом деякі лікарі. Мобільні бригади лікарів та пересувне медичне відділення працюють у Печенізькій громаді не вперше. Огляд, консультації та призначення лікування здійснюються безплатно. Жителі громади можуть отримати консультації кардіолога, невропатолога, УЗД-діагноста педіатра, гінеколога (з можливістю проведення УЗД та взяття мазків на дослідження).

https://city-izyum.gov.ua/do-uvahy-do-knp-tsml-pishchanskoi-bohomateri-zavitaly-likari-kardioloh-terapevt-ta-psykhiatr-konsultatsiy-budut-nadavatys-do-27-01-23-r/




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися