На Харківщині від коронавірусу вилікувались сім військовослужбовців

У цілому по країні хворіють коронавірусом 44 людини з лав ЗСУ

За минулу добу в Харківській області одужали сім військовослужбовців, у яких раніше діагностували коронавірус. Про це повідомили в прес-службі Міністерства оборони України.

Відзначається, що в цілому по Україні коронавірусом ще хворіють 44 людини з лав ЗСУ. На ізоляції знаходяться 298 військовослужбовців. Але 30 квітня було підтверджено одужання десяти бійців: сімох в Харківській і трьох у Вінницькій областях.

Крім того, у Харківській облдержадміністрації розповіли, що в нашому регіоні зараз госпіталізовані 96 громадян, троє з яких перебувають під кисневими масками. Ще 148 осіб з підтвердженим діагнозом перебувають на самоізоляції. З початку поширення COVID-19 від захворювання померли четверо жителів Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що станом на 09:00 1 травня в Харківській області лабораторно підтверджено 274 діагнози коронавірусу. Так, за останню добу - 25 нових випадків. Відзначається, що в Україні кількість підтверджених випадків коронавірусу становить 10 861.



Джерело: https://www.mil.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися