У Харківській області від коронавирусу помер ще один пацієнт

За час епідемії в області померло 10 осіб з підтвердженим коронавірусом

На Харківщині зафіксували ще одну смерть від коронавирусу. Померла 64-річна мешканка Харкова. Про це повідомили в Харківській облдержадміністрації.

Варто відзначити, що за станом на 5 травня в Харківській області лабораторно підтверджено 380 випадків коронавирусу у жителів Харкова, Лозівського, Сахновщинського, Первомайського, Красноградського, Валківського, Коломацького, Богодухівського, Золочівського Дергачівського, Харківського, Вовчанського, Чугуївського, Зміївського, Первомайського, Балаклійського, Куп'янського та Ізюмського районів. У тому числі коронавірус виявлений у 88 медиків.

Госпіталізували із загального числа 153 людини, 180 хворих перебувають на самоізоляції. Крім того, з підозрою на COVID-19 в лікарні перебувають 86 жителів Харківської області, 31 - на самоізоляції.

За весь період реєстрації в області налічується 693 випадки підозри на коронавірус. За останню добу кількість збільшилася на 26. З 693 випадків підозри підтвердилися 380, спростовані - 196, одужали після коронавирусу - 37, померло - 10 осіб.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Харківщині коронавірус виявили у однорічної дитини. За малюком здійснюється нагляд з щоденним моніторингом стану здоров'я.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися