В одній з громад на Харківщині деякі об'єкти почали працювати цілодобово

Для зручності відвідувачів та комфортної роботи працівників, було виконано реконструкцію приміщення

Аптечний пункт №2 Лозівської Муніципальної аптеки перейшов на цілодобовий графік роботи. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Лозівської громади. 

Розміщується аптечний пункт у поліклінічному відділенні № 1, що на 4 мікрорайоні. Наразі, це єдиний аптечний пункт у Лозовій, який працює цілодобово.

Адміністрація Муніципальної аптеки, для зручності відвідувачів та комфортної роботи працівників, виконала реконструкцію приміщення. У нічну пору діє кнопка виклику, фармацевт відпускає препарати через спеціальне віконце. У цілодобовому режимі аптечний пункт працює з 22 травня.

Директор КП “Лозівська Муніципальна аптека”  Дмитро Загребельний розповів, що потреба у цілодобовій роботі аптеки була і було докладено максимум зусиль для облаштування приміщення, додатково ввели дві одиниці працівників.

Завідувач поліклінічного відділення № 1 Віталій Степаненко переконаний, аптека матиме попит, як серед пацієнтів поліклінічного й стаціонарного відділень, так і серед мешканців громади.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що американська благодійна організація Direct Relief та фонд Євгена Пивоварова передали медзакладам Харківської області вантаж із ліками на 72,3 млн грн. Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов зазначив, що препарати, які передали благодійники, зможуть безплатно отримати за електронним рецептом усі без винятку пацієнти медичних закладів Харківської області. Очільник області дав доручення Департаменту охорони здоров'я ХОВА проінспектувати та відзвітувати про відповідний розподіл ліків та їх подальше доцільне використання.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися