Спалах коронавірусу: на Харківщині закрили дитячу поліклініку

Медичні працівники мають легку або середню форму захворювання

На Харківщині у місті Первомайському закрили дитячу поліклініку через спалах коронавірусу серед лікарів. Про це повідомив міський голова Микола Бакшеєв.

Зі слів Бакшеєва, зараз у медичному закладі проводять дезінфекцію, а також обстежують інший персонал. Одночасно з цим служба сімейних лікарів організовує прийом дітей тими фахівцями, які вже здали ПЛР тести і отримали негативний результат.

Нагадаємо, в селі Стрілеча через 11 виявлених випадків коронавірусу контролюватимуть в'їзд і виїзд громадян. Відзначається, що вогнище захворювання знаходиться в обласній психіатричній лікарні №1. У зв'язку з цим на екстреному засіданні комісії з техногенно-екологічної ситуації та НС було прийнято рішення обмежити пересування громадян у цьому населеному пункті.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що станом на 8 травня в інфекційному відділенні Красноградської центральної райлікарні зареєстрували 11 підтверджених випадків захворювання COVID-19. Серед них 10 осіб - це контактні медпрацівники. Один хворий знаходиться на стаціонарному лікуванні.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися