На Харківщині коронавірусом заразився військовослужбовець

Пацієнт знаходиться на самоізоляції і під наглядом медичної служби

У Харківській області коронавірусом захворів військовослужбовець. Про це повідомило командування медичних сил Міноборони.

Так, станом на ранок 15 травня коронавірусом хворіють 46 осіб з лав Збройних сил України. Ще 266 військовослужбовців знаходяться на ізоляції, причому у 36 з них терміни обмежень закінчуються в найближчі три дні.

За минулу добу вірус виявили у одного бійця з Харківської області. Зазначається, що наразі хворий перебуває вдома, під наглядом медичної служби.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що станом на 15 травня на Харківщині лабораторно підтверджені 757 діагнозів коронавірусу. Так, за останню добу в регіоні виявили 44 нових випадки коронавірусу. Варто зазначити, що з початку поширення COVID-19 від нього змогли вилікуватися 94 жителя нашого регіону, а у 23 випадках захворювання призвело до летального результату. Згідно статистики, найбільш вразливою категорією є громадяни у віці від 50 до 69 років (37% пацієнтів). Втім, не набагато менше заразилися серед людей 30-49 років - 35%.




Джерело: https://www.mil.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися