В Лозовій на Харківщині відкрили офтальмологічне відділення

З результатом робіт ознайомилася голова Харківської облради під час робочої поїздки

Офтальмологічне відділення Поліклініки КНП "Лозівське ТМО", яке оглянула голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко, нещодавно відремонтовано. В поліклінічному відділенні відкриті сучасні кабінети лікарів офтальмологів та операційна. Кожного дня тут отримують допомогу  80 відвідувачів. У офтальмологічному відділенні можна пройти безкоштовні обстеження за програмою медичних гарантій, наприклад, визначення гостроти зору, оптична когерентна томографія, УЗД ока.

Перебуваючи з робочою поїздкою на Лозівщині голова обласної ради разом з Лозівським міським головою Сергієм Зеленським провела низку зустрічей з медичними працівниками та освітянами, оглянула пункт незламності, розташований на території  Лозівського ліцею №3, а також відвідала офтальмологічне відділення лозівської поліклініки.

Як зазначила голова обласної ради, у регіоні робиться все можливе, щоб медичні послуги надавались на найвищому рівні.

"Минулого тижня відкривали після ремонту офтальмологічне відділення обласної лікарні, а сьогодні - аналогічне відділення відкрили у Лозовій. При цьому мене вразив широкий спектр послуг, які можна отримати в оновленому відділенні. Діагностика тут - на найвищому рівні. Оскільки далеко не кожна громада може собі дозволити закупити до медзакладів обладнання, щоб робити складні операції, зокрема по видаленню катаракти, плануємо встановити таке обладнання в обласній лікарні", - сказала Тетяна Єгорова-Луценко. Також була обговорена перспектива створення на базі закладу ще й сучасного дитячого відділення з басейном.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про встановлення нового рентген-аппарату у поліклініці у Харкові. У Міській дитячій поліклініці №12 для покращення надання медичної допомоги встановили новий рентген "New Oriental 1000МC". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Апарат дозволяє проводити цифрове рентгенівське дослідження у вертикальному та горизонтальному положенні:  органів грудної клітини при захворюваннях бронхо-легеневої та серцево-судинної систем, при ГРВІ та з профілактичною ціллю (флюорографія); кістково-м'язової системи при захворюваннях суглобів, хребта й травмах. Обстеження проводиться з першого року життя з урахуванням вікових особливостей кожного пацієнта. Дослідження дозволяє виявляти патологію на початковому рівні з максимально низькою дозою випромінювання, отримати професійне та якісне обстеження з висновком у короткий термін.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися