У Харкові відбудують чотири медзаклади

Зокрема пологовий будинок №1 відновлять благодійники, а двома поліклініками та лікарнею займеться місто

У Харкові буде відновлено дві поліклініки, лікарня та пологовий будинок. Про це після щотижневої розширеної наради з керівниками усіх профільних структур міста повідомив міський голова Харкова Ігор Терехов.

"Узгодили відновлення міського пологового будинку №1 з благодійниками. Ще три лікарні, а саме філію міської дитячої поліклініки №23, дитячу клінічну лікарню №19 та міську поліклініку №10 почали відбудовувати самостійно", - зазначив Ігор Терехов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про ремонт проспекту Гагаріна у Харкові. На проспекті Гагаріна вже почали укладати асфальт. Про це повідомив мер Харкова Ігор Терехов після розширеної наради з керівниками усіх профільних структур міста. "Орієнтовно всі ремонтні роботи там будуть завершені у вересні. До цього часу встигли повністю замінити камеру колектору, переклавши 600 метрів трубопроводу.", - зазначив Ігор Терехов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про ремонт об'єктів, що постраждали від обстрілів у Харківському районі. Про відновлювальні роботи на об’єктах, які зазнали руйнувань внаслідок збройної агресії РФ у Харківському районі, розповіли директор Департаменту містобудування та архітектури ХОВА Антон Коротовських і перший заступник начальника Харківської РВА Володимир Усов. Як розповів Володимир Усов, у Харківському районі наразі відновлюють багатоквартирні житлові будинки, медзаклади та адмінбудівлю за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії та місцевого бюджету. "У Дергачах уже відновлюється 17 багатоквартирних будинків, роботи плануємо закінчити восени. Також проходить капітальний ремонт амбулаторій у селищі Лісне, селах Руська Лозова та Великі Проходи – їх готовність складає 30-35%. До того ж уже розпочато роботи з відбудови центру первинної медико-санітарної допомоги в Дергачах та адмінбудівлі в Руській Лозовій", – сказав перший заступник начальника ХРВА.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися