У Харківській області перевірили лікарню: що відомо

В ході моніторингу спеціалісти надали рекомендації з питань гігієни рук

У Харківській області провели моніторинг у Комунальному некомерційному підприємстві “Лозівський ЦПМСД” Лозівської міської ради. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ДУ “Харківський ОЦКПХ МОЗ”.

Перевірку провели фахівці відділення антимікробної резистентності та інфекційного контролю відділу епідеміологічного нагляду (спостереження) та профілактики інфекційних хвороб держустанови. 

Моніторили заходи інфекційного контролю за туберкульозом. Спеціалісти обговорили з медичними працівниками наступні питання:

  • інфекційного контролю, як основи запобігання поширенню інфекцій під час надання медичної допомоги;

  • скринінгу пацієнтів/відвідувачів на аерогенні та крапельні інфекції;

  • організації обстеження контактних щодо туберкульозу осіб;

  • методів ідентифікації збудників туберкульозу;

  • використання засобів індивідуального захисту медичним персоналом під час надання медичної допомоги.

В ході моніторингу спеціалісти надали рекомендації з питань гігієни рук.

Раніше відповідні перевірки провели у Харкові. 12 вересня провели моніторинг заходів з інфекційного контролю за туберкульозом у Комунальному некомерційному підприємстві “Міська поліклініка №9” Харківської міської ради. 

Моніторинг проводили спеціалісти відділення антимікробної резистентності та інфекційного контролю відділу епідеміологічного нагляду (спостереження) та профілактики інфекційних хвороб держустанови.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Головному управлінні Держпродспоживслужби у Харківській області нагадали жителям Харківської області про небезпеку, яка може чекати відпочиваючих на природі.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися