У Харкові збільшується кількість поліклінік: куди можна звертатися

Також до відкриття готується ще одна філія поліклініки

Філія Міської поліклініки №10 відкрилася за адресою: вул. Метробудівників, 24 (на базі філії дитячої поліклініки). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У Департаменті охорони здоров’я зазначили, що  у філіях закладу харків’яни мають змогу отримати консультацію лікарів, пройти обстеження та підписати декларацію з сімейним лікарем.

“Телефони реєстратури: (096) 163-43-72 (вул. Метробудівників, 24); (098) 208-36-56 (вул. Академіка Павлова, 271); (098) 424-53-52 (вул. Шевченка, 133). Також до відкриття готується філія на вул. Героїв Праці, 2/48”, - уточнили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у середу, 4 жовтня, завідувач відділення антимікробної резистентності та інфекційного контролю відділу епідеміологічного нагляду (спостереження) та профілактики інфекційних хвороб ДУ “Харківський ОЦКПХ МОЗ” перевірила Комунальне некомерційне підприємство “ЦПМД № 3 Харківського району”.

Під час моніторингу з медичними працівниками обговорили питання: інфекційного контролю, як основи запобігання поширенню інфекцій під час надання медичної допомоги; облаштування майданчика для забору мокротиння; скринінгу пацієнтів/відвідувачів на аерогенні та крапельні інфекції; організації обстеження контактних щодо туберкульозу осіб; методів ідентифікації збудників туберкульозу; використання засобів індивідуального захисту медичним персоналом під час надання медичної допомоги.

“В ході моніторингу надані рекомендації з питань гігієни рук та поводження з медичними відходами”, - уточнили у державній установі.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися