Відомий харків'янин відзначає день народження

Його вже привітав мер міста

15 жовтня свій день народження відзначає видатний харківський лікар Євген Комаровський. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію з соцмереж Харківської міської ради.

Харківський міський голова Ігор Терехов вже привітав з днем народження Почесного громадянина міста Харкова, лікаря-педіатра вищої категорії та кандидата медичних наук.

"Завдяки Вашій багаторічній невтомній праці, високому професіоналізму та унікальному вмінню пояснювати складні речі простими словами Ви заслужили повагу та визнання далеко за межами України. В умовах гібридної війни, коли фейки поширюються з небувалою швидкістю, Ваша робота, спрямована на популяризацію доказового та наукового підходів у медицині, є особливо цінною. Дякую Вам за турботу про здоров'я нації! Бажаю Вам міцного здоров'я, невичерпного оптимізму та миру! Будьте щасливі та, як завжди, сповнені енергії!", - йдеться у привітанні.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про порятунок двох людей у Харкові. За добу на Харківщині лікарі швидкої врятували двох людей зі стану клінічної смерті. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.  О 4:18 надійшов екстрений виклик до чоловіка 64-ти років і по прибуттю було  констатовано клінічну смерть внаслідок тромбоемболії легеневої артерії. Успішну реанімацію проведено бригадою екстреної медичної допомоги у складі : фельдшера Кисляка Пилипа, водія Гладуна Ігора. О 6:15 надійшов екстрений виклик до чоловіка 34-ти років і по прибуттю було  констатовано клінічну смерть внаслідок гострого інфаркту міокарда.  В обох випадках результатом вчасно розпочатих реанімаційних заходів - стало відновлення вітальних функцій. Успішну реанімацію проведено бригадою ЕМД у складі: лікаря Кучугури Володимира, фельдшера Анахіна Артема, водія Бондаренко Олександра. Обох хворих шпиталізовано до лікувальних закладів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися