У Харківській області з'явиться кардіологічний центр: що відомо

На обласному рівні вже прийнято необхідне рішення

На базі Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті № 1 планують створити потужний кардіологічний центр. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко.

Наразі вирішується питання щодо прийняття цього закладу в спільну власність громад області. Депутати облради вже прийняли необхідне рішення, також погоджено технічно-економічне обґрунтування. Тепер залишилося, аби це питання було винесено на розгляд Кабміну та була прийнята постанова щодо передачі закладу в спільну власність.

"Зустріч з колективом лікарні була для мене важливою, колектив одноголосно підтримав пропозицію щодо того, аби лікарня стала комунальним закладом обласної ради. Ми налаштовані розвивати медзаклад, щоб він працював на вищому рівні, краще навіть ніж працює зараз. Плануємо створити на його базі кардіологічний центр, який буде надавати медичну допомогу пацієнтам не лише з Харківської області, але й з інших регіонів України", - написала Єгорова-Луценко.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про відновлення звільнених громад Харківської областіСтаном на початок жовтня деокуповано вже понад 560 населених пунктів Харківської області. Тож аби забезпечити нормальну життєдіяльність для мешканців, тривають відновлювальні роботи критичної та соціальної інфраструктури. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Мінреінтеграції. Цими процесами опікується Координаційний штаб з питань деокупованих територій під головуванням Віцепрем’єр-міністра Ірини Верещук. ▪ Газопостачання Постачання газу відновлене у 268 населених пунктах. Тривають ремонтні роботи газових мереж, які через пошкодження потребують відновлення. ▪ Електропостачання Відновлене у 378 населених пунктах. ▪ Водопостачання Відновлено централізоване водопостачання у 125 населених пунктах. ▪ Медицина Наразі на ДОТ Харківщини працюють 152 заклади медицини. ▪ Мобільний звʼязок та інтернет Доступ до мобільного зв’язку та інтернету відновлено у 507 населених пунктах. ▪ Заклади надання соціальних та адміністративних послуг Соціальним обслуговуванням охоплено 437 населених пунктів. Адміністративні послуги надаються у 36 точках доступу. ▪ Фінансові установи Відновлено роботу 13 відділень банків та 43 банкоматів. ▪ Поштовий зв’язок Поштовим зв’язком охоплено 532 населені пункти.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися