У Харкові просять всіх терміново здати кров: що сталося

Пункти Центру крові працюють під час повітряних тривог

У Харківському обласному центрі служби крові повідомили про дефіцит всіх негативних груп крові, а 4- немає зовсім, повідомляють "Коментарі. Харків".

“У нас знову дефіцит. Ситуація термінова. Просимо всіх здати кров та зробити репост! Ми завжди раді чути Вас за телефоном або пишіть в Дірект”, - звернулися до жителів міста та області у центрі. 

Звертатися можна за телефоном 380 95 570 4766. 

Центр крові в Харкові працює за адресами:

  • Клочківська, 366 (пн-пт з 08:00 до 15:00, сб з 08:00 до 13:00)

  • ТРЦ Нікольський - 1 поверх (вт, чт, сб з 09:00 до 14:00)

У Центрі крові повідомили, що обидва пункти працюють під час повітряних тривог.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на початку листопада працівники Міської дитячої поліклініки №12 долучилися до донорської акції “Твоя кров може воювати”. Про це повідомляє видання з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У міськраді розповіли, що дехто з них здавав кров уперше, але за два місяці вони готові повернутися, щоб знову зробити донації для українських військових.  “Якщо наша кров буде корисна комусь, хто боронить Україну, та врятує чиєсь життя, то ми тільки раді. Це найменше, що ми можемо зробити для наших захисників”, - переконані донори.

А тим часом у Харкові та області поширюється грип та ГРВІ - за тиждень, з урахуванням випадків інфікування ковід-інфекцією,  захворіло 3167 осіб, з них 1203 особи (38,0%) – діти віком до 17 років.

Тільки в Харкові за тиждень захворіло 1423 людини, з них 47% - діти. Також фіксують летальні випадки. Детальніше про ситуацію з інфікуванням читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися