Де у Харкові можна видалити родимки, бородавки та папіломи

Операція проводиться за наявності електронного направлення лікарів

З грудня 2023 року у Міській поліклініці №8 проводиться радіохвильове видалення доброякісних новоутворень шкіри різного ступеня складності. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Як зазначили в Департаменті охорони здоров’я, радіохвильове видалення папілом, бородавок, родимок та інших новоутворень є сучасним методом розрізу поверхні шкіри без пошкодження здорових тканин. 

“Процес видалення не потребує підготовки, проводиться амбулаторно та не вимагає повторних сеансів. Антисептичний вплив радіохвиль нівелює можливість інфікування, розвитку запалення та забезпечує швидкий реабілітаційний період”, - йдеться у повідомленні. 

Також у міській раді уточнили, що операція проводиться за наявності електронного направлення лікарів. Записатися на прийом можна за тел.: 725-11-40, 725-11-41 або через Helsi.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Державній установі "Харківський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров'я України" розповіли про ситуацію з поширенням грипу та ГРВІ у Харківській області.

З початку епідемічного сезону (з 02.10.2023) на гострі респіраторні вірусні інфекції (ГРВІ) перехворіло 1,4% населення області – 36923 особи (інтенсивний показник на 100 тис. населення – 1410,24), з них дітей до 17 років – 13839 (37,5%) осіб.

У порівнянні з аналогічним періодом минулого року захворюваність зросла на 29,5%. Госпіталізовано 2315 осіб (6,3% від числа захворілих), з них дітей – 794 особи (34,3% від числа госпіталізованих).

Детальніше читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися