Опублікований список харківських лабораторій, які роблять ПЛР-тести

Перелік буде доповнюватися

Державна установа "Харківський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я України" опублікувала перелік приватних лабораторій, які можуть передавати результати тестування на COVID-19 методом ПЛР для припинення самоізоляції через додаток "Дій вдома".

На сайті організації список приватних лабораторій Харкова, які верифіковані в лабораторному центрі та підключені до Електронної інтегрованої системи спостереження за захворюваннями висить відкрито:

ТОВ "Медичний центр здоров'я"; ТОВ "Медичний центр імені академіка в. І. Грищенко"; ПП "Лабораторія" Міленіум"; ТОВ "ВІН ЛАБ"; ТОВ "МЦ МТМ".

Перелік буде доповнюватися.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, Харківська область стала однією з шести, в яких не будуть пом'якшувати карантин. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.
За інформацією МОЗ, у Харківській області на 0,63% вище норми коефіцієнт виявлення випадків інфікування коронавірусом. Вчора, 16 липня, цей показник перевищував норму на 0,4%, позавчора, 15 липня, — на 0,19%. Тільки у вівторок, 14 липня, цей показник був нижче 11%, які встановило міністерство як норму.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися