На одному з проспектів Харкова виникла серйозна пробка через карантин (фото)

Громадський транспорт перевіряють на дотримання норм безпеки

У Харкові на проспекті Героїв Сталінграда в районі Комунального ринку утворилася серйозна пробка. Про це повідомляє Telegram-канал "ХС | Харків".

Адміністрація каналу, присвяченого Харкову, пише, що зупинка затримка в русі пов'язана з тим, що правоохоронці почали перевірку громадського транспорту на дотримання карантинних норм.

"На Комунальному ринку поліція перевіряє весь громадський транспорт на предмет завантаженості ТС і наявність масок у пасажирів", - написали на каналі.

Також користувачі показали карту відбувається з транспортом на одній з важливих міських розв'язок.

picture

Нагадаємо,   Харківський суд визнав водія маршрутки №24 винним в недотриманні карантинних норм та зобов'язав його виплатити 17 тисяч гривень штрафу. Відомо, що вдень 1 липня водій маршрутки №24 віз пасажирів від станції метро "Індустріальна" до станції метро "Барабашово". У салоні перебувало 29 пасажирів, з них десять стояли та 19 сиділи за кількістю місць в маршрутці.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, У Харкові Орджонікідзевський районний суд присудив штраф в розмірі 17 тисяч гривень пасажиру Харківського метро. З матеріалів відомо, що інцидент трапився 19 серпня на станції метро "Індустріальна". Чоловік був у вестибюлі підземки без маски. На судове засідання він не з'явився, хоча ставили до відома з приводу дати проведення слухань.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися