У Харківській області закрили на карантин навчальний заклад (документ)

Профільний коледж буде закритий на стандартний період ізоляції

У Харківській області закрили Ізюмський медичний професійний коледж на два тижні. Про це йдеться на сайті навчального закладу.

Таке пауза в роботі пов'язана із запобіганням поширенню COVID-19.

При цьому заняття для майбутніх медиків не скасували. Навчання буде проходити в дистанційному режимі.

"Заборонити відвідування коледжу студентами на 2 тижні з 05 жовтня до 18 жовтня 2020 року. З метою виконання навчального плану, розробити заходи щодо забезпечення проведення навчальних занять за допомогою дистанційних технологій та щодо відпрацювання занять відповідно до навчальних планів після нормалізації епідемічної ситуації. В зв’язку з дистанційним навчанням оплату праці педагогічним працівникам проводити згідно тарифікації з дотриманням при цьому вимог чинного законодавства", - йдеться в наказі про закриття.

picture

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Мерефі Харківської області через два тижні після ізоляції 2 жовтня відкрився Регіональний сервісний центр МВС. У відомстві нагадують, що сервісний центр Міністерства внутрішніх справ №6349 знаходиться в Мерефі за адресою: вулиця Дніпровська, 133-А. Щоб потрапити на приймання, потрібно попередньо записатися на нього в електронній черзі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися