У Харкові ще залишилися нічні клуби, що працюють, - поліція

Заклади працювали в ніч з 7 на 8 листопада

У Харкові на цих вихідних, попри карантин, працювали три нічних розважальних закладів. Про це розповіли у відділі комунікації ГУ НП в Харківській області.

У поліції зазначили, що наперекір певному законодавству обмеження часу роботи, три заклади в Московському і Шевченківському районах міста працювали в ніч з 7 на 8 листопада.

За відомостями поліції, оперуповноважені Московського відділу виявили на території району нічний клуб, функціонував в заборонений час. Два розважальні заклади на вулицях Культури та Букової також працювали в цю ніч.

За даними фактами слідчі відкрили кримінальні провадження у ч. 1 ст. 325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційних хвороб і масових отруєнь) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання за санкцією статті передбачає до 3 років позбавлення волі.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харкові, як по всій Україні вводять карантин вихідного дня. Про це заявив міністр охорони здоров'я Максим Степанов в ході пресбрифінгу в Києві у понеділок, 9 листопада. "Ми будимо пропонувати жорсткий карантин вихідного дня - з 00:00 суботи до 00:00 понеділка в країні будуть працювати виключно продуктові магазини, аптеки, транспорт, автозаправні станції та ветеринарні аптеки. Все інше, зокрема, заклади громадського харчування будуть працювати тільки на винос, ТРЦ ми рекомендуємо закривати, не проводити заходи ", - сказав він.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися