У лікарні семи районів Харківської області поставили кисневе обладнання (фото)

За мед установам розвезли майже чотириста апаратів

У Харківській області лікарні семи районів охазяйнувалися новим кисневим обладнанням. Про це повідомляє пресслужба ХОДА.

У відомстві уточнюють, що лікарні Красноградського, Первомайського, Вовчанського, Балаклійського, Куп'янського, Лозівського, Ізюмського районів Харківської області отримали кисневі концентратори.

Найближчим часом концентратори отримають також Валківська, Зміївська і Богодухівська районні лікарні.

У ХОДА додали, що концентратори розподілили між обласними установами: 35 концентраторів отримав обласний госпіталь ветеранів війни, шість - обласний диспансер радіаційного захисту, 31 - обласна клінічна інфекційна лікарня, 21 - обласна клінічна лікарня та 10 - обласна дитяча інфекційна лікарня.

"В цілому Харківщина отримала 120 кисневих концентраторів на одного пацієнта і 250 - на двох пацієнтів. Ще 30 концентраторів з цієї партії мають надійти найближчим часом", - уточнив заступник голови ХОДА Тарас Пастух.

Частина концентраторів залишать як резерв, щоб мобільно забезпечити ті лікарні, яким прилади будуть потрібні додатково.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, 17 листопада, в Раді голосували за скасування карантину вихідного дня. Ініціатива не набрала достатньої кількості голосів. За проєкт постанови №4381 про скасування введеного в Україні карантину вихідного днів 17 листопада віддали голоси 149 народних обранців. Проти проголосували дев'ять депутатів, 141 утримався, 55 не голосували. Всього для скасування нового режиму потрібно було 226 голосів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися