У Харківській інфекційній лікарні з'явиться кілька сотень флаконів противірусного препарату

Класичний курс ліки становить шість флаконів на людину

У Харківську обласну інфекційну лікарню поставили 300 флаконів противірусного препарату, який купило Міністерство охорони здоров'я. Про це розповіла ексрадник голови Харківської обладміністрації, волонтер Наталя Попова на своїй сторінці в Facebook.

Лікарня отримала синтетичний противірусний препарат "Ремдесівір", який розробила компанія "Gilead Sciences, Inc." (США) для лікування хвороб, викликаних вірусами Ебола і Марбург.

"При класичному курсі шість флаконів на людину, але і це радість", - написала Попова по поставлене кількість

Попова відзначила, що на консиліумі з залученням інфекціоніста препарат призначати та в обласному диспансері радіаційного захисту населення.


Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харківській області лікарні семи районів охазяйнувалися новим кисневим обладнанням. У відомстві уточнюють, що лікарні Красноградського, Первомайського, Вовчанського, Балаклійського, Куп'янського, Лозівського, Ізюмського районів Харківської області отримали кисневі концентратори. Найближчим часом концентратори отримають також Валківська, Зміївська і Богодухівська районні лікарні. Концентратори розподілили між обласними установами: 35 концентраторів отримав обласний госпіталь ветеранів війни, шість - обласний диспансер радіаційного захисту, 31 - обласна клінічна інфекційна лікарня, 21 - обласна клінічна лікарня та 10 - обласна дитяча інфекційна лікарня.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися