Ніхто не помер: у Харкові при стабільно високих темпах захворюваності - жодних смертей від Covid-19

У Міністерстві охорони здоров'я розповіли про зміни у тенденціях захворюваності на коронавірус у Харківській області

У Харківській області другу добу поспіль не зафіксували жодної смерті від коронавіруса. Про те, як змінюється статистика, розповіли у пресслужбі Харківського обласного лабораторного центру Міністерства охорони здоров'я.

У п'ятницю на Covid-19 захворіли 53 мешканці Харкова та області. Найбільше нових випадків зафіксували у місті Харків - 50, у Куп'янському, Чугуївському та Ізюмському районах — по 1 випадку.

picture

Загальна кількість захворілих за весь період пандемії склала 150 433 осіб. З них 145 451 місцевий житель зміг побороти хворобу та одужати, ще 3625 - померли.

Наразі під медичним спостереженням у лікарнях та амбулаторно перебувають 1357 харків'ян і мешканців області.

picture

На території всієї України за добу було виявлено 695 нових хворих на коронавірус. З них п'ятеро хворих — медичні працівники, ще 50 - діти.

У п'ятницю було зафіксовано 17 смертей від коронавірусу та ускладнень, які він викликає. Найбільше — в Одеській і Дніпропетровській областях — по 4 летальних випадки.

ТОП-3 традиційного коронавірусного антирейтингу очолює Київ із 87 новими випадками, на другому місці Івано-Франківська область - 60 випадків, на третьому — Одеська область з 59 новими хворими.

За добу було проведено значно менше, ніж у попередні дні, тестів на наявність коронавірусу методами ПЛР, ІФА та експрес-тестами на антиген до SARS-CoV-2 - всього 30 798.

В України триває кампанія з вакцинації, за останню добу було зроблено 76 148 щеплень. Кількість українців, які отримали обидві дози вакцини та завершили процес, складає 2 718 680 осіб. З них 155 708 - мешканці Харківщини.

picture

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Харківська область посідає передові позиції із розповсюдження коронавірусу. Кількість нових випадків протягом тижня коливається, але залишається стабільно високою.



Елена

16 серпня 2021, 16:14

Вы еще напишите, что никто не заболел. Знакомые всей семьей переболели 4 человека, ПЦР положительные , все анализы сдавали, правильно лечились, больничные и т.п. и вдруг на Хэлси - астма, орви! Чудесно, оказывается и не болели.....

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися