Яка ситуація з коронавірусом у Харківській області станом на 27 серпня

У Харківській області триває вакцинація

У Харківській області станом на 27 серпня коронавірус виявили всього у 195 осіб. За добу від коронавірусу померло шестеро осіб. Всю статистику регіону опублікували в Харківському обласному лабораторному центрі Міністерства охорони здоров'я України.

В області COVID-19 діагностували вже у 151 506 осіб. За весь період пандемії в регіоні від COVID-19 помер 3663 хворих. Видужала від коронавірусу вже 146 008 осіб. Зараз під наглядом медиків знаходиться 1 835 пацієнтів.

У Харківському районі COVID-19 за добу виявили у 144 осіб (в самому Харкові - у 104), в Чугуївському - у 18, в Куп'янському - у 7, в Ізюмському - у 15, в Лозівському - у 3, в Красноградському - у 6, в Богодухівському - у 2.

9U7EgBsOTuYcSMCH7Kqo43041.png


Контекст:

За словами головного медпрацівника штату Новий Південний Уельс Керрі Чанта, "Дельта" (варіант коронавірусного захворювання) здатний передаватися за кілька секунд. Фахівець стверджує, що людині знадобилося кілька секунд, щоб заразитися коронавірусом, коли незнайомець проходив повз, здійснюючи покупки в одному з магазинів міста.

Імунолог Андрій Волянський вважає, що українська епідеміологічна ситуація кардинально відрізняється від російської. Попри те, що в РФ фіксується постійне збільшення кількості тих, хто підхопив "корону", українці знаходяться у відносній безпеці.

У Куп'янську лікарі збираються вийти на акцію протесту через те, що їм не виплачують зарплату і погрожують скороченнями штату. Медики вимагають погашення заборгованості по виплаті їм зарплати, а також "ковідних" грошей. Крім цього медики будуть протестувати проти скорочення медичних працівників і вимагати провести аудиторську перевірку.




Джерело: https://labcenter.kh.ua/

Активист

27 серпня 2021, 11:25

Надо вокруг Харьковской области и при вьезде в город поставить блокпосты. Пропускать только по прописке. Так же и на автобусном и железнодорожном транспорте. При вьезде в город или на вокзале для иногородних медики должны будут проводить быстрый тест на коронавирус. За символическую сумму 5-10грв. Особенно проверять служащих ВСУ. т.к.некоторые из них сотрудничают с иностранными инструкторами. И тем самым могут являться потенциальными носителями вируса в среде военнослужащих.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися