Харківська область демонструє рекордно високі показники захворюваності та смертності від Covid-19

В області ці показники є одними з найвищих серед усіх регіонів України

За добу у Харківській області було зафіксовано 486 нових пацієнтів з діагнозом "коронавірус", а також 13 смертей від нього та його наслідків. Таку інформацію передає прес-служба Харківського обласного регіонального центру Міністерства охорони здоров'я України.

Загальна кількість захворілих на коронавірус за півтора роки існування хвороби в регіоні склала 158 519 місцевих жителів. З них змогли побороти хворобу та одужати після лікування 147 936 мешканців.

За період пандемії від Covid-19 та його ускладнень померло 3 817 осіб.

Наразі під лікарським наглядом у медичних закладах області та вдома перебувають 6766 хворих з підтвердженим діагнозом "коронавірус".

picture

Найбільшу кількість нових випадків захворювання в області зафіксували у Харківському районі - 216, та по одному - у Чугуївському та Красноградському.

picture

На всій території України за добу було виявлено 5 159 нових випадків захворювання на Covid-19. З них 129 - працівники медичних закладів та служб, 463 - діти.

За добу померло 137 українців з діагнозом "коронавірус", найбільше в Одеській - 18 та Львівській областях - 17.

У понеділок було проведено 63 973 тестування на наявність коронавірусу методами ПЛР, ІФА та експрес-тестами на антиген до SARS-CoV-2.

Також було зроблено 108 736 щеплень різними видами вакцини. Кількість повністю вакцинованих осіб досягла 5 198 661 осіб. З них - 328 311 мешканці Харківської області.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у Харківській області минулого тижня кількість нових випадків досягала майже 1000 на добу.




Джерело: https://labcenter.kh.ua

Аноним

22 вересня 2021, 09:55

ВСЕХ ТЕХ У КОГО НЕТ МЕДИЦИНСКИХ ПРОТИВОПОКАЗАНИЙ К ВАКЦИНАЦИИ, СРОЧНО НА ПРИНУДИТЕЛЬНУЮ ВАКЦИНАЦИЮ! НИКАКИХ ХУЙДАУНОВ! ЗАПРЕТИТЬ ПРОДАЖУ ПОДДЕЛЬНЫХ СВИДЕТЕЛЬСТВ О ВАКЦИНАЦИИ! ТЕХ "ЛЮДЕЙ", КОТОРЫЕ НЕ ИМЕЮТ МЕДИЦИНСКИХ ПРОТИВОПОКАЗАНИЙ К ВАКЦИНАЦИИ И НЕ ХОТЯТ ВАКЦИНИРОВАТЬСЯ, КРИЧА: "Я НЕ БУДУ ВАКЦИНИРОВАТЬСЯ ПОТОМУ, ЧТО Я ЖИТЬ ХОЧУ!" САЖАЙТЕ В ТЮРЬМУ НА ДЛИТЕЛЬНЫЙ СРОК ЗА УМЫШЛЕННОЕ ЗАРАЖЕНИЕ ЛЮДЕЙ КОРОНАВИРУСОМ И ЗА НЕСОБЛЮДЕНИЕ ПРАВИЛ КАРАНТИНА! ЧЁ ВЫ СОПЛИ БЛЯТЬ ЖУЁТЕ??!!

Активист

21 вересня 2021, 13:08

Хоть это и не мало на область но вся причина мне кажется в том что люди не хотят вакцинироваться. По простому подсесть на иглу как в США. и Израиле. Чтобы потом каждые полгода повторно колоться для поддержки антител. А ведь организм привыкает к любой вакцине и придется дозу увеличивать или колоться чаще чем через полгода. А как человеческий организм себя поведет когда его антителами искусственно будут управлять и влиять на них никто не знает. Пример США.Россия.Израиль где по новой самое большое количество заболевших. Хотя в этих странах первыми были вакцинированы почти все население. Так встает вопрос. Их когда кололи предостерегли от заболевания в будущем или наоборот усугубили их организм.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися