Добкін закликав харківську владу віддати всі сили на боротьбу з коронавірусом, а не на піар

Добкін вимагає від влади Харкова негайно скликати позачергову сесію міськради

Претендент на крісло мера в Харкові Михайло Добкін закликав харківських чиновників терміново скликати позачергову сесію і виділити гроші на боротьбу з коронавірусом. Відповідну заяву політик опублікував у своєму телеграм-каналі.

Добкін зазначив, що цього тижня харків'ян госпіталізували з важкою формою COVID-19 в Балаклею, Зміїв, Чугуїв та Первомайськ. Іншими словами жителів приблизно 90 кілометрів возять в автомобілі швидкої допомоги по бездоріжжю. Політик просить міську владу підійти відповідально до проблеми.

"Вільних місць з киснем в Харкові немає, а влада продовжує піаритися на святах, тупо спостерігаючи статистику. Потрібно не чекати чергової "зони", а перерозподілити гроші з піарівських будівництв на додаткові ковідні стаціонари в межах міста, а не в радіусі 150-ти км від будинку! І треба, нарешті, починати фінансувати лікарів, плюс закупівлю медикаментів в повному обсязі. в тому числі - "первинку", щоб сімейні лікарі перестали посилати людей з симптомами додому без підтримки, а потім їм же шукати в області реанімацію", - заявив Михайло Добкін.

Контекст:

У Харківській області на 3 жовтня коронавірус виявили у 1073 жителів. За добу від коронавірусу померло 26 осіб. В області COVID-19 діагностували вже серед 168 920 осіб. У регіоні за весь період пандемії померло 3994 хворих. Видужала від коронавірусу вже 150 512 осіб. Зараз під наглядом медиків знаходиться 14414 пацієнтів.

За словами головного медпрацівника штату Новий Південний Уельс Керрі Чанта, "Дельта" (варіант коронавірусного захворювання) здатний передаватися за кілька секунд. Фахівець стверджує, що людині потрібно кілька секунд, щоб заразитися новим штамом. 




Джерело: https://t.me/dobkinmm/1434

Игорь

5 жовтня 2021, 01:31

Правильно говорит господин Добкин! Сколько можно пиариться и собирать людей во время коронавируса этому Терехову. В Харькове скорые не приезжают на вызовы заражённых людей уже, потому что не хватает бригад! В больницах города не хватает мест для всех пациентов, а он всё устраивает так называемые праздники ради своего пиара и ради высокого рейтинга! Выбираем думая - харьковчане!

Лариса

4 жовтня 2021, 20:44

Здравый смысл наконец-то озвучены уважаемым Михаилом Марковичем - весь город за Вас❤️. А, шо лавочки не помогают в борьбе с короной или свалки грязи и мусора во дворах проспекта Гагарина по полгода не убираются в частном секторе возле Державинской, зато животных из арматуры нагородили вдоль проспекта... Стыдобище!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися