Харківський лікар розповів про масові смерті щеплених людей

Лікар з Харкова розповів коли закінчиться пандемія

Завідувач Лабораторії імунореабілітації Харківського інституту імунології та мікробіології Андрій Волянський заявив, що пандемія закінчиться до нового року, проте у світі протягом тривалого часу будуть тліти численні осередки. Відповідний пост він опублікував на своїй сторінці в Facebook.

"Тим часом масові смерті щеплених, інфікованих Дельта-варіантом - об'єктивна реальність, від якої відмахуватися - злочин. Навпаки, потрібно виробити раціональну стратегію після вакцинації (дотримання ізоляційних заходів з тієї ж строгістю, що і нещеплені та наступні тести). Дискримінація нещеплених в Україні в цьому контексті виглядає безглуздою і нераціональної", - розповів Андрій.

Згідно з оновленою інформацією по захворюваності в Великобританії, протягом 3-х тижнів інфіковано 750518 осіб, причому 40% - діти та підлітки. Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 2805 летальних випадків протягом 28 днів з моменту отримання позитивного тесту. Попередня летальність 0,37% (за весь період пандемії - 1,65%). Серед дітей та підлітків летальність 0,001%

"Висновки. Діти та підлітки масово інфікуються Дельта-варіантом коронавірусу, хворіють легко, летальні випадки відбуваються вкрай-вкрай рідко. Повністю вакциновані масово хворіють і вмирають. Тому через місяць після другої дози необхідний кількісний тест. Летальність серед нещеплених багаторазово перевищує таку серед повністю щеплених, досягаючи 18% у віковій групі 70-79 років і 43% серед людей старше 80 ", - підсумував лікар і зазначив, що в Україні терміново потрібно прищеплювати саме літніх людей.

Нагадаємо, за словами головного медпрацівника штату Новий Південний Уельс Керрі Чанта, "Дельта" (варіант коронавірусного захворювання) здатний передаватися за кілька секунд. Фахівець стверджує, що людині вистачило кілька секунд, щоб заразитися коронавірусом, коли незнайомець проходив повз, здійснюючи покупки в одному з магазинів міста.



Здогадайся

16 жовтня 2021, 19:42

Чи то ви про ДАІ у Великий Британії? Там ДАІ ліквідована також, тому що її там ніколи не було.

Здогадайся

16 жовтня 2021, 19:33

"Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 2805 летальних випадків протягом 28 днів з моменту отримання позитивного тесту." Джерело: https://kharkov.comments.ua/ua/news/society/medicine/8726-harkivskiy-likar-rozpoviv-pro-masovi-smerti-scheplenih-lyudey.html © Comments.ua Ви взагалі нормальні? Державтоінспекцію вже давно ліквідували в Україні! І вона вже не займається підрахунками летальних випадків від Ковід-19. Вже не кажучи про те чому вона взагалі цим займалася би.

Активист

16 жовтня 2021, 13:01

Не знаю правда это или нет.Не буду утверждать.НО.Немецкие иммунологи и вирусологи уже второй месяц не используют слово вакцинация. После исследования действия вакцин на организм человека они выявили в крови каждого привитого ЧИП. После этого они вакцинацию называют чипирование.т.е. людей по всему миру чипируют. Это что в сим карте чип и можно отследить мобильный телефон по нему и вмешиваться в работу оператора. Что фактически можно проследить за любым человеком и вмешиваться в работу его организма.т.е. продлить антитела или снизить до нуля чтобы организм снова требовал дозу поднять антитела для поддержки иммунитета. Это как в фильмах ужасов людей превращают в зомби. Это миллиардные прибыли для разработчиков вакцин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися