У Харкові мешканцям дадуть гроші, якщо вони зроблять щеплення

У Харківській області продовжується вакцинація

У Харкові 13 та 14 листопада між жителями, які зроблять щеплення від коронавірусу в Каразинському університеті, розіграють по 5 тисяч гривень. Про це розповіли у соцмережах та в обласному департаменті охорони здоров'я.

Зазначається, що гроші розігруватимуть за номерами корінців вакцинації, як у лото. Сам центр вакцинації в університеті прийматиме з 9 ранку до 7 вечора.

Нагадаємо, щоб отримати щеплення, потрібно мати при собі декларацію з сімейним лікарем і паспорт. Гроші виграють лише п'ять осіб. Результати оголосять у неділю о 20:00.

Контекст :

У сумі вакцину за 11 листопада отримали 19 506 осіб: 10 448 – перше щеплення, а 9058 – друге. Загалом у Харківській області зробили 1 414 564 щеплення: 825 137 – перша доза, а 589 427 – друга.

 Завідувач лабораторії імунореабілітації Харківського інституту імунології та мікробіології Андрій Волянський заявив, що пандемія закінчиться вже до нового року, однак у світі ще довго "тлітимуть" численні осередки пандемії. Відповідний пост він опублікував у своєму Facebook.

 На Харківщині з лютого 2021 року штабом з ліквідації наслідків коронавірусу керував Олександр Скакун, проте тепер він виконує обов'язки голови ХОДА. Новим керівником штабу став заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Михайло Черняк.

 Навчальний рік у харківських освітніх закладах триватиме до червня через тритижневі канікули восени. Про це повідомила директор Департаменту освіти міста Ольга Деменко. Вона зазначила, що у Департаменті вирішили продовжити осінні канікули до 5 листопада, щоб уже з понеділка, 8 листопада, школярі продовжили навчатися в очному режимі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися