У Харківській області фіксують критичну ситуацію з коронавірусом

На Харківщині за добу зафіксували 30 смертей від COVID-19

На Харківщині на 13 листопада коронавірус виявили у 1876 жителів. За добу від COVID-19 померло 30 людей. Всю статистику регіону опублікували у Харківському обласному лабораторному центрі Міністерства охорони здоров'я України.

В області COVID-19 діагностували вже 225 319 осіб у сумі. У регіоні за весь період пандемії померло 5029 хворих. Одужало від коронавірусу 183 150 осіб. Наразі під наглядом медиків перебуває 37 140 пацієнтів.

У Харківському районі COVID-19 за добу виявили у 1048 осіб (у самому Харкові – у 921), у Чугуївському – у 143, у Куп'янському – у 130, у Ізюмському – у 202, у Лозівському – у 163, у Красноградському – у 83, у Богодухівському - 107.

Контекст :

 Завідувач лабораторії імунореабілітації Харківського інституту імунології та мікробіології Андрій Волянський заявив, що пандемія закінчиться вже до нового року, однак у світі ще довго "тлітимуть" численні осередки пандемії. Відповідний пост він опублікував у своєму Facebook.

 На Харківщині з лютого 2021 року штабом з ліквідації наслідків коронавірусу керував Олександр Скакун, проте тепер він виконує обов'язки голови ХОДА. Новим керівником штабу став заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Михайло Черняк.

 Навчальний рік у харківських освітніх закладах триватиме до червня через тритижневі канікули восени. Про це повідомила директор Департаменту освіти міста Ольга Деменко. Вона зазначила, що у Департаменті вирішили продовжити осінні канікули до 5 листопада, щоб уже з понеділка, 8 листопада, школярі продовжили навчатися в очному режимі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися