У Харкові коронавірус почав відступати

Серед харків'ян знижується рівень захворюваності на коронавірус

У Харкові чергова хвиля коронавірусу почала відступати. Про це 19 листопада розповіла віцемер Світлана Горбунова-Рубан.

За її словами, останні цифри дають надію, що місто почало "одужувати": 19 листопада – 437 нових випадків, 18 листопада – 354, 17 листопада – 390, а 16 листопада – 397.

Крім цього, Світлана зазначила, що на 19 листопада в харківських лікарнях перебувають 1050 осіб, а зайнятість ліжок становить 68,2%. При цьому на кисневій підтримці зараз 844 особи, у відділеннях інтенсивної терапії – 80, а на апаратах ШВЛ – 45.

Контекст :

 Завідувач лабораторії імунореабілітації Харківського інституту імунології та мікробіології Андрій Волянський заявив, що пандемія закінчиться вже до нового року, однак у світі ще довго "тлітимуть" численні осередки пандемії. Відповідний пост він опублікував у своєму Facebook.

 На Харківщині з лютого 2021 року штабом з ліквідації наслідків коронавірусу керував Олександр Скакун, проте тепер він виконує обов'язки голови ХОДА. Новим керівником штабу став заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Михайло Черняк.

 Навчальний рік у харківських освітніх закладах триватиме до червня через тритижневі канікули восени. Про це повідомила директор Департаменту освіти міста Ольга Деменко. Вона зазначила, що у Департаменті вирішили продовжити осінні канікули до 5 листопада, щоб уже з понеділка, 8 листопада, школярі продовжили навчатися в очному режимі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися