У Харківській області на Великдень будуть закриті церкви: подробиці

Враховуючи правовий режим воєнного стану, заборонено проведення масових заходів та скупчення людей

У Борівській громаді відбулася нарада щодо забезпечення правопорядку та громадської безпеки на території громади під час Великодніх свят.  Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Борівської селищної ради. 

Нараду проводили перший заступник Борівського селищного голови Сергій Федченко, начальник Ізюмського районного управління поліції Дмитро Грінчак та начальник Борівського сектору поліції Олександр Лісняк. Наголосили на необхідності контролю за дотриманням населенням заходів безпеки з урахування вимог воєнного часу.

Жителям громади нагадали, про головні обмеження, які діятимуть під час великодніх свят:

  • у святкові дні комендантська година на території громади та Харківської області діятиме як і зазвичай – з 23:00 до 05:00,

  • культові споруди у період комендантської години будуть зачинені.

Також, з урахуванням мінної небезпеки, на території громади заборонено відвідувати кладовища.

Крім цього, під час богослужіння в темну пору доби обов’язковим є дотримання вимог світломаскування та правил безпеки під час повітряної тривоги з використанням захисних споруд та укриттів.

До того ж враховуючи правовий режим воєнного стану, заборонено проведення масових заходів та скупчення людей.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, скільки коштують найпопулярніші молочні продукти перед Великоднем. Так, на ринках міста масло вершкове коштує в середньому від 250 до 370 грн/кг, сир кисломолочний - від 100 до 160 грн/кг, молоко коров’яче - від 25 до 40 грн/л.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися