У Харкові учні зруйнованої школи отримали планшети (ФОТО)

Загалом у школу передали майже 200 планшетів для учнів та вчителів

У середу, 18 січня, у Харкові учням зруйнованої школи №134 вручили планшети. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Перші 10 iPadів отримали учні, які перемогли в олімпіадах і турнірах, а також ті, хто успішно склав екзамен на рівень володіння німецькою мовою Шпрахдиплом В2-С1.

Протягом середи планшети планували передати ще 166 учням і 21 учителю школи. І учні, і вчителі знаходяться у Харкові.

Міський голова Ігор Терехов зауважив, що важливість такого проєкту важко переоцінити, особливо за умов війни. Він зазначив, що діти у Харкові позбавлені можливості ходити до школи, а для засвоєння знань в онлайн-форматі якісний гаджет – одна з найнеобхідніших речей. “Я дуже вдячний усім, хто доклав зусиль для того, щоб наші школярі отримали ці планшети”, - наголосив очільник міста. 

Учні отримали гаджети у рамках спільного проєкту міжнародної компанії ASBIS, Комітету ВР з питань освіти, науки та інновацій, Міністерства освіти та науки, Міністерства цифрової трансформації, Українського інституту розвитку освіти та ГО 7Fields. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Балаклії учні отримали сучасні планшети для навчальних цілей. Усі учні Балаклійського ліцею № 3 безплатно отримали сучасні пристрої Apple iPad з повним комплектом навчальних програм, затверджених МОН України.

Планшети Apple iPad були безплатно передані на баланс Балаклійського ліцею №3, який постраждав внаслідок бойових дій. Щоб захистити гаджети від механічних пошкоджень та забезпечити можливість користування Apple iPad наступним поколінням школярів ліцею, всі планшети Apple iPad оснастили захисним склом та чохлами.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися