У Харкові почала працювати особлива школа: подробиці

Навчання триватиме до квітня, після закінчення курсу випускникам видадуть сертифікати

У неділю, 19 лютого, у Харкові провели перше заняття у Школі волонтерів “Open Volunteer School-2023”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

В Управлінні інноваційного розвитку та іміджевих проєктів розповіли, що серед слухачів були представники волонтерських та благодійних організацій: БФ “Схід Фенікса”, БФ “Мирне небо Харкова”, ГО “Можливості. Мотивація. Медіа”, БФ “Нова Юкрейн”, ГО “Зелений фронт” та ін.

В управлінні зазначили, що загалом на заняттях розглянуть найбільш необхідні для волонтерської діяльності теми:

  • правове регулювання волонтерської діяльності,

  • надання першої домедичної допомоги,

  • безпека волонтерів в умовах бойових дій,

  • організація укриття населення у захисних спорудах,

  • основи фандрейзингу.

Навчання триватиме до квітня, після закінчення курсу випускникам видадуть сертифікати.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що представників спортивних федерацій та організацій Харкова та області запрошують на безплатні навчальні курси Kharkiv Sport Academy. Управління менеджменту та маркетингу у сфері спорту у співпраці з креативним агентством Boomerang організовує навчання з дисциплін “спортивний маркетинг” та “спортивний менеджмент”.  Заняття проводитимуть офлайн з 20 березня по 25 квітня. Заплановано 26 теоретичних та практичних занять.

Учасники курсів, після проходження навчання, отримають готову сторінку своєї федерації з правильним змістом, ефективними інструментами для її просування та сертифікат про успішне завершення курсу. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися