Як у Харкові вітали випускників (ФОТО)

Усі одинадцятикласники отримали медалі “Випуск міста-героя Харкова 2023 року”

У Харкові пройшли випускні вечори. Випускників шкіл міста привітав перший заступник Харківського міського голови Олександр Новак. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Так, у Салтівському районі 120 випускників отримали золоті та срібні медалі за високі досягнення у навчанні. Загалом цього року заклади загальної середньої освіти району закінчили 1,3 тис. учнів.

У Слобідському районі з 783 випускників медалі отримали 65 учнів. Серед випускників - призери та переможці обласних олімпіад, конкурсу-захисту робіт Малої академії наук України, всеукраїнських інтелектуальних конкурсів.

У Немишлянському районі 34 з 632 випускників отримали золоті та срібні медалі за високі досягнення у навчанні. Під час свята вони представили “Книгу медалістів Немишлянського району незламного Харкова”, яка доповнюватиметься фото та побажаннями випускників наступних років.

Олександр Новак привітав випускників та побажав, щоб здобуті знання допомогли їм стати щасливими, сміливими та впевненими в собі людьми, а також здійснення бажань та успішного мирного життя.

Усі одинадцятикласники отримали медалі “Випуск міста-героя Харкова 2023 року”.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Харківський міський голова Ігор Терехов підписав “Заклик до дії за низьковуглецеву та більш інклюзивну культуру”. Цей заклик ініціювала мер міста-побратима Лілль (Франція) Мартіна Обрі. Мета заклику - сприяти боротьбі за пом'якшення наслідків глобального потепління на муніципальному рівні, адаптації до зміни клімату та підвищенню інклюзивності суспільства.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися