Стало відомо, у яких районах Харківщини відновлять офлайн-навчання

Не всі заклади освіти, які планують функціонування за традиційною формою навчання, мають укриття

У Харківській області Рада оборони дозволила відновити традиційне офлайн-навчання у закладах освіти. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області.

Для відновлення офлайн-навчання обов’язковою умовою є наявність у закладах освіти укриття, що відповідає вимогам законодавства. 

За попередніми даними районних управлінь Головного управління з 1 вересня 2023 року за очною формою навчання планується діяльність закладів освіти в Красноградському, Богодухівському, Лозівському районах. При цьому не всі заклади освіти, які планують функціонування за традиційною формою навчання, мають укриття. У більшості закладів освіти обладнані найпростіші укриття або планується використовувати укриття, які розташовані від закладу освіти на відстані 30-50 м.

Також було створено комісії в Краснокутській та Коломацькій територіальних громадах та розпочаті комісійні обстеження навчальних закладів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Богодухівській громаді провели обстеження укриття в будівлі КЗ “Богодухівська  спеціальна школа” з метою визначити придатність та можливість використання наявної захисної споруди для укриття учнів та персоналу і безпечного перебування в ній.

“За результатами обстеження комісією було вирішено визнати придатною для використання в якості найпростішого укриття для учнів та персоналу захисну споруду КЗ "Богодухівська  спеціальна школа" Харківської обласної ради”, - повідомили у Головному управлінні Держпродспоживслужби в Харківській області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися