Ігор Терехов провів першу зустріч з батьками школярів

У місті вирішують, як проходитиме навчання цього року

Харківський міський голова Ігор Терехов 27 липня зустрівся з батьками учнів Шевченківського району, щоб обговорити питання організації навчання. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Захід пройшов у форматі відкритого діалогу. Батьки мали змогу висловити свої побажання та пропозиції щодо того, як має проходити навчання дітей під час війни.

Загалом участь в обговоренні взяли 130 батьків. Мер зазначив, що такі зустрічі пройдуть у всіх районах міста.

"Я знаю, що є запит на офлайн. І я повинен на нього відреагувати. Повірте, залишити дистанційку нам би було набагато простіше, ніж зараз шукати варіанти, як організувати навчання дітей за партами. Ми не можемо дати відповідь вже сьогодні, що саме передбачатиме комбінований формат, але я впевнений, що немає нічого важливішого, ніж наша спільна комунікація, завдяки якій кожен матиме змогу поділитися своїм баченням освітнього процесу", - зазначив Ігор Терехов, звертаючись до батьків школярів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків’ян застерігають: шахраї придумали нову схему

Центр протидії дезінформації застерігає українців про нові шахрайські схеми.

У Facebook зловмисники масово тегають публічні сторінки або надсилають користувачам спам-повідомлення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Центру протидії дезінформації.

Мета такої розсилки — змусити користувачів перейти за посиланням, щоб у подальшому заволодіти доступом до сторінок власників у соцмережі.

Що пишуть шахраї у повідомленнях та що з ними робити – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися