Стало відомо, у яких школах на Харківщині не відновлять офлайн-навчання

На першому місці – військова обстановка

Навіть при наявності укриттів, які відповідатимуть усім встановленим нормам, школи в Харківській області не зможуть відновити офлайн-навчання, якщо це не дозволятиме військова обстановка. Про це розповів начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов в ефірі національного телемарафону, повідомляють "Коментарі. Харків".

За словами начальника Харківської ОВА, стосовно наявності таких захисних споруд, то в області лише розпочинають таку роботу. “По області у нас понад 20 навчальних закладів, де проводиться наразі будівництво, але все одно, навіть при наявності захисної споруди на першому місці – це військова обстановка, яку ми будемо мати”, - зазначив Олег Синєгубов.

Зараз можна говорити про найвіддаленіші населені пункти від кордону з РФ для того, щоб там можна було забезпечити хоча б елементарну безпеку для дітей.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові триває обговорення доцільності відновлення офлайн-навчання. Харківський міський голова Ігор Терехов запросив жителів міста до обговорення питання організації навчання дітей. “З метою недопущення різного роду інсинуацій на тему організації навчання наших дітей, пропоную батькам зустрітися і разом обговорити усі наболілі освітні питання. Щоб нарешті поставити крапку у цій дискусії”, - звернувся Ігор Терехов до містян.  Він пообіцяв бути присутнім на зустрічах особисто та висловив сподівання на конструктивний і чесний діалог.

Про графік проведення консультацій з головою Харківської міської ради та контакти для запису на зустріч можна дізнатися за посиланням



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися